روشهای کاهش میل جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 209 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من خانومی ۳۶ ساله هستم با میل جنسی خیلی زیاد و برعکس من همسرم به شدت سرد و بی توجهه میخواستم بدونم دارو یا کاری هست که برای کاهش میل جنسی بشه انجام داد الان مدتیه ورزش میکنم تا شاید انرژیم تخلیه بشه ولی تاثیری نداشته

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه داد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
همسر شما باید باید به همراه شما تحت درمان قرار گیرد

تجربه شما

سلام ببخشید نی نی یار عزیز .امکان داره با سوال کننده ارتباط بر قرار کرد؟

@banafsheh1988

سلام کاربری که این سوال رو مطرح کردن ، بصورت محرمانه پرسیدن و شما نمیتونین کاربریشون رو ببینید