تفسیر غربالگری اول

سلام. لطفا جواب آزمایش غربالگری اول منو میبینید. خیلی نگرانم با قرمز نوشته شده میشه توضیح بدین

Based on high concentration of free bhcg .the specimen needs to be submitted between 15 to 18 weeks for final risk calulation

Papp-A result 15.00 mlu/ml mom 4.42 Freebhcg result 80.20 ng/ml mom 2.71 Crl 60 mm Nt 1.3 1.09 mom 31 سالمه

 ۱۲ هفته و ۶ روز طبق سونو این آزمایشو دادم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام نگران نباشيد و بهتر است بررسی بيشتر انجام شود ولی لزوما به معنای ناهنجاری نيست