عدم تحریک جنسی

سلام. من یک سال و نیمه که هیچ تحریک جنسی نمیشم، با نامزدمم رابطه بدون دخول دارم. به نظرتون راه حل چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
سوال شما بسیار کوتاه و مختصر طرح شده بود ! اگر منظورتان این است که با وجود تحریکات لازم از سوی نامزدتان والبته عدم دخول کماکان تحریک جنسی لازم را پیدا نمی کنید ، در آن صورت نیاز است که شما حتما معاینه ، مصاحبه و بررسی شوید شاید از کمبود میل جنسی رنج می برید و یا دچار اختلال آنورگاسمی هستید و یا برخی دلایل دیگر که در آن صورت درمان‌های لازم بر اساس تشخیص دقیق و قطعی ارائه خواهد شد .