حس حسادت پسر هفت ساله

سلام. پسر من هفت سال داره و پسر عمه ای داره ده سال که از نظر مالی و بدنی و هوش از پسر من بالاتر ولی همیشه به او حسودی میکنه و تو بازی کاری میکنه که قدرت و برتریش بهش ثابت کنه در ضمن پسرهای دیگه فامیل هم هستن که اصلا به اونها حس حسادت و رقابت نداره اگه دلیلش بگید و من بدونم چه رفتاری باهاش داشت باشم ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن هفت جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام

رقابت در بچه ها طبیعیست و جزئی از روند رشدی اونهاست. در رقابت بچه ها یاد میگیرند گاهی با تلاش به هدف مورد نظر میرسند و گاهی باید بپذیرند رقیب بهتر از ماست و شکست هم جزیی از روند زندگیست. پس با قبول شکست یاد میگیرند در زمینه های دیگر که استعداد دارند رقابت کنند و خودشان را بالا بکشند. در این مواقع زیاد حساسیت بخرج ندهید. او را درک کنید و او را تشویق به تلاش کنید. اگر حس شکست دارد او را تشویق کنید در زمینه های جدید خود را تقویت کند.