ناراحتی از بی تفاوتی همسر

81 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. میخواستم غمی که ده ساله تو دلم مونده و هنوز زخمش خوب نشده رو بگم و ازتون راهنمایی بخوام.

نامزد بودم که شوهرم رفت سربازی و برادرشوهرم که یه عوضیه به تمام معناست از نبودش سو استفاده کرد و روزی که همسرم راهی شد بهش سپرد که منو ببره خونمون آخه فاصله خونه ی پدرم با همسرم دوساعته، سوار ماشین که شدیم برادرشوهرم بهم ابراز علاقه کرد و گفت که عاشقم شده و دوستم داره، با وجودی که خودش زن و بچه داشت، همونجا بود که داد زدم که منو پیاده کنه وگرنه خودمو پرت میکنم پایین، اونم ترسید و نگه داشت، خودم تنها سوار ماشین دیگه شدم و رفتم، این موضوع و به همسرم گفتم اما دریغ از یه عکس العمل، انگار که چیزی نشده و مثل همیشه با داداشش رابطه صمیمی داشت، این موضوع چندین ساله مثل خوره افتاده به جونم و یه دیوار کشیده بین منو همسرم نمیتونم بفهمم چرا هیچ عکس العملی نشون نداد و هنوزم همون جور خوبه باهاش، میخواستم بدونم چرا یه آدم باید انقدر بی خیال باشه با وجودی که میدونم خیلی دوستم داره چون واسه به دست آوردنم خیلی تلاش کرد، چیکار کنم که آروم بشم از دست شوهرم عصبیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
دوست عزيز گاهي دامن زدن وپيگيري برخي مسائل اوضاع رو وخيم تر ميكنه وكمكي هم به حل موضوع نميكنه .به نظر من همسرتون كار عاقلانه اي ميكنه چون برخي اوقات بي توجهي وناديده گرفتن برخي مسائل باعث كمرنگ شدن اونها ميشه .كما اينكه ممكن بود باعنوان كردن اين مساله قبحش ازبين بره وبا بوجود آمدن رسوايي واختلافات شما رو هم ازدست ميدادن بنابراين گاهي چشم پوشي كردن بهترين راه حله .بنظر من بجاي تمركز روي اين مساله و داشتن احساس خشم وعصبانيت نسبت به همسرتون زاويه ديدتون رو عوض كنيد وبه اين فكر كنيد كه شايد دراون شرايط براي داشتن شما اين بهترين وكم آسيب ترين راه بوده.پس احساس دوست داشته شدن از طرف همسرتون رو با ارزش بدونيد ودرگير مسائل حاشيه اي نشيد مسائلي از قبيل رابطه همسرتون با برادرش .نوع رابطه اونها به خودشون مربوطه وشمافقط مسئول مديريت روابط خودتون با ديگران هستيد نه همسرتون .
شما ميتونيد در رابطه با برادر همسرتون مرزها تون رو بسته نگه داريد واجازه ورود به حريم ومرزتون رو به ايشون نديد.به اين طريق نياز به استقلال در رابطه هاتون حفظ ميشه ومشكلي در اين مورد پيش نمياد.
موفق باشيد

تجربه شما

ممنون وخسته نباشید