نحوه ابراز ناراحتی و عصبانیت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 48 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخير. مشكل من اين است كه هنگام ناراحتی يا عصبانيت نميتوانم واكنش خوب و مناسبی داشته باشم، معمولا يا سكوت طولانی ميكنم يا تا چند روز ذهنم درگير است لطفا برای يادگيری توانايی حل مسئله و نحوه ابراز آن مرا راهنمايی بفرمايين با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 27 شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ابراز نکردن احساسات و سرکوب آن به همان اندازه که ابراز نادرست آن میتواند مشکل ساز باشد خطرناک و آسیب زاست.
هیچیک از ما احساس خشم را دوست نداریم.
اما گاهی در روابط‌مان مخصوصا روابط عاطفی(خانوادگی) با خشم و غضب روبرو می‌شویم و گاهی همیشه این ما هستیم که خشم و عصبانیت خود را پنهان می‌کنیم، فرو می‌خوریم و یا آن را سرکوب می‌نماییم تا بتوانیم صلح و صمیمیت؛ ایجاد کنیم.
باید بدانیم به این شیوه دیر یا زود تاوان سنگینی را باید پرداخت کنیم.
ما با دائما عقب نشینی کردن و تسلیم شدن به احساس قدرت و عزت نفس خود لطمه وارد می‌کنیم.
بانوی گرامی اطلاعات زیادی از شخصیت شما و زمینه این مسئله ندارم اما به کمبود اعتماد به نفس و وجود شخصیت مهر طلب در شما میتوان شک کرد.
به شما پیشنهاد کنم  کتاب رشد و افزایش عزت نفس ترجمه دکتر مهرنازی شهرآرای را مطالعه کنید و برای کمک تخصصی به یک روانشناس مراجعه کنید.

تجربه شما

بسيار ممنون از پاسخگوييتان🙏🌹