تاثیر طلاق والدین روی انتخاب همسر

سلام من 22 سالمه پدر و مادرم از هم جدا شدن روی من اثر گذاشته. مشکلی که الان دارم خواستگاری که برام بیاد یا هر پسری که توی دانشگاه یا فامیل وارد زندگیم بشه یکی دو روز ازش خوشم میاد بعد زده میشم ازشون. فکر میکنم شاید موقعیت خانواده من رو دقیق تر بدونن بعد قراره برن یا سرکوفت بزنن نمیدونم این حس از کجا میاد زود دلسرد میشم واقعا نمیتونم انتخاب درستی داشته باشم و این موضوع روی روحیم اثر گذاشته نمیدونم باید چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم از اینکه به ما اعتماد کردید و مسئله تونو با ما مطرح کردید از شما تشکر می کنم دوست خوبم می تونم از صحبت های شما درک کنم به دلیل جدایی پدر و مادر از برچسب نامنصفانه (بچه های طلاق) رنج می بری. برچسبی از ترحم، بی اعتمادی و نگاه از بالا که بیش از هر چیزی میتونه رنج آور باشه به نظر میرسه به دلیل زندگی در یک فضای مشوش و نداشتن یک الگوی منطقی از خانواده تفکر به زندگی آینده شما را دچار تشویش می کند و زندگی مشترک را برایت دشوار می نماید. با این حال دوست خوبم مطمئن باش شما هم میتونی ازدواج موفقی داشته باشی. خلأ عاطفی، آسیب های روحی و عدم مهارت آموزی تنها و تنها مختص فرزندان طلاق نیست چه بسیار افرادی که در ضمن جدایی پدرو مادرشون این مشکلاتو ندارند و چه بسیار افرادی که در خانواده و زیر سایه پدرو مادر زندگی کرده اند و مشکلات بالارو دارند. دوست خوبم بر پایه جوهر وجودی خودت تلاش کن و سعی کن به بهترین و برترین جایگاه های علمی، اخلاقی، فرهنگی و ... برسی خوشبختانه به نظر می رسه با توجه به اینکه دانشجو هستی قدم هایی در این راستا برداشتی در این صورت است که دیگران نمی تونند جایگاه شما را نادیده بگیرند و این به عزت نفس و اعتماد به نفس شما هم کمک می کنه ولی ترمیم آسیب ها و فراموش کردن اونها قبل از ورود به زندگی مشترک یک اصل مهم تلقی میشود بنابراین از مشاوره حرفه ای یا روانکاو به صورت حضوری کمک بگیر تا بتونی مسائل و گذشته ات را برای خودت حل و فصل کنی و به سبک و سیاق خودساخته ای در زندگی فردی برسی . دوست خوبم امیدوارم در زندگی آینده موفق و پایدار باشی.