حساس بودن نسبت به همسر

سلام

من اونقدر داستان خیانت و رابطه با محارم خوندم که به کل روح و روانم خدشه دار شده خیلی روی شوهرم حساسم

وقتی پیش مادرش میشینه دیوونه میشم وقتی پیش خواهرش میشینه حساس میشم بخدا دست خودم نیست

میخوام فقط مال من باشه

چیکار کنم امکان مشاوره رفتنم نیست دارم دیوونه میشم😔 خواهش میکنم راهنماییم کنید من عقد هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.

دوست عزیز درک می کنم که دوست دارید همسرتان تمام توجهش به شما باشه. باید خدمتتون عرض کنم که افکار ما روی احساسات ما اثر گذار هستند شما به این فکر می کنید که همسرم کنار مادرش نشسته پس اون رو بیشتر دوست داره و .... پیامد این فکر باعث می شود که ناخودآگاه رفتارهایی بکنید که در زندگیتون اختلال ایجاد کند.

هر زمان که فکرهایی از این جنس در ذهنتان آمد سریع کاغذ و خودکاری بردارید و بنویسید که همین الان چی از ذهنم گذشت؟ و هر چیزی که هست را به چالش بکشید و ببینید که آیا این فکر صحت دارد یا خیر؟ اگر صحت نداشت فکر دیگری را جایگزین کنید و مثبت تر بیاندیشید.

برای شما فکری زیبا و مثبت آرزو می کنم.