اختلال در خواب

سلام. من تقریبا 2 سال و خورده ای هست که شبها به هیچ وجه تا ساعت 4 و 5 خوابم نمیبره. حتی زمانهایی که خیلی خسته باشم. من حتی تمرین های بدنسازی انجام میدم ولی بازهم تاثیری نداره روی سیستم خوابم. این 2 سال به شکل دائم هست و فوق العاده منو آشفته و افسرده کرده. واقعا کمک کارساز میخوام

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. بی خوابی دو نوع است.

اولیه که علت خاصی برای آن پیدا نمیشود و ثانویه که به دنبال یک علت خارجیست که این مسیله در انتخاب نوع درمان موثر است و باید به روانپزشک مراجعه نمایید. در کنار این کار اصول بهداشت خواب را مدنظر داشته باشید؛

ـ هوای اتاق خواب را کمی خنک نگه دارید.

ـ فقط از اتاق خواب برای خوابیدن استفاده نمایید و چیزهای محرک مثل تلویزیون در اتاق خواب نباشد.

ـ در طول روز زیاد نخوابید ولی خواب در حد یک ربع ساعت به خواب شبانه کمک میکند.

ـ از ساعت 6 عصر به بعد مواد محرک مثل قهوه، چای پررنگ، سیگار و... مصرف نکنید یا کمتر مصرف نمایید.

ـ تا خوابتان نگرفت در اتاق خواب نمانید.

در اتاق خواب ساعت به خصوص صدا دار نصب نباشد و اگر ساعت کوک کرده اید در کشو بگذارید.

ـ برای به خواب رفتن کتاب نخوانید یا تلویزیون تماشا نکنید.