اختلال اضطراب بیماری

سلام . من ۳ ساله دچار این‌ اختلال بودم‌ و حدود ۳ ماهه که تحت نظر روانشناسم‌ و حدودا ۴۰ تا ۵۰ درصد بهبود پیدا کردم سوالی که دارم اینه که چیکار کنم که این‌ افکار بیماری برنگرده و دوباره با یه اضطراب جرقه ی شروع این افکار نباشه از روانشناسم پرسیدم راهنمای زیادی نکرد اگر میشه خواهشا بهم کمک کنین ایشون cbt کار بودن و از درمان پارادوکس استفاده کردن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. هدف در درمانهای روانشناختی این است که طرز تفکر شما نسبت به دنیا، خودتان و آینده تعدیل شود که این مورد با روان درمانیهای طولانی مدت حاصل میشود و در حد یک جمله نمیتوان مشکل را حل کرد.

من توصیه میکنم اگر علایم برجسته است درمان دارویی در کنار رواندرمانی بسیار راه گشاست.