ناراحتی از اینکه خواهرم زودتر از من باردار شده است

سلام

من بیشتر از یک ساله که واسه بچه دار شدن اقدام کردم ولی خب نشده خودم همه کاری کردم تنبلی تخمدان دارم ولی الان خوبم. ماه پیشم عکس رنگی گرفتم که هیچ مشکلی نداشتم. شوهرمم اسپرمش ضعیفه چند ماه داره دارو میخوره فعلا که نشده. من دختر بزرگم.  به خاطر یه سری مشکلات که بین من و شوهرم پیش اومد که البته منم بی تقصیر نبودم شوهرم بهم گفته اگه بچه ما نوه بزرگ نشه هیچوقت منو نمیبخشه. حالا خواهر کوچیکم حامله شده. هنوز نتونستم به شوهرم بگم. حتی خودمم نتونستم از این خبر خوشحال بشم چون دلم میخواست من اول بچه دار میشدم

چند روزه دارم خودمو میخورم حالم خیلی بده چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
برای تغییر در حال شما راه حلی جز تغییر طرز تفکرتان وجود ندارد
قطعا همسرتان هم در یک شرایط روحی و یک حالت مقطعی این حرف رو زدن و نوه اول یا آخر بودن مساله مهمی نمیتونه باشه
تا این حد که زندگی شما و حالات و روحیات شما رو تحت تاثیر قرار بده،
دوست عزیز با منطقی فکر کردن هر کسی متوجه میشه که فرهنگ ها و رسم و رسومات و حرف های مردم که تاثیر مطلوبی تو زندگی ما ندارند رو باید از خودمان دور کنیم
امیدوارم به زودی شما هم صاحب فرزند بشید