سلام خدا قوت

من ۳۸ سالمه و همسرم ۴۳ ساله. ۵ ساله پیش عقد کردیم و یک سال بعد رفتیم زیر یک سقف. ازش شناختی نداشتم آشناییمون به واسطه خواهرش بود که باهم همکار و دوست صمیمی بودم منم بواسطه این صمیمیت بهش اعتماد کامل کردم و اصلا تحقیق نکردیم‌. بعدها فهمیدم اونم باهام صادق نبوده و درمورد برادرش بهم دروغ گفته. بعد عقدمون فهمیدم آقا معتاد تشریف دارند منم که دختری فرهنگی و از خانواده نجیب و اصیلی بودم جرات نکردم این موضوع رو به خانوادم بگم. خلاصه به امید اینکه در آینده این مشکل حل میشه رفتیم زیر یه سقف. ولی تا یه سال اعصابم خورد و پرخاشگر شده بودم و کلی استرس تا جایی که بعد دوسال باردار شدم و سقط شد استرس سایه سنگینی انداخته رو زندگیم. دوست ندارم زندگیم از هم بپاشه فقط میخوام مشکل شوهرم حل بشه ولی نمیدونم چطوری؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام خدمت شما دوست عزیز

اولین توصیهء من به شما اینه که تا مطمئن نشدن از بهبودی کامل همسرتون اقدام به بارداری نکنید در مرحله بعد برای کمک به همسرتون اول باهاش صحبت کنید خیلی دوستانه و ازش بخواهید برای بهبود شرایط به کمپ ترک اعتیاد یا مراکز درمان اعتیاد مراجعه کنید خیلی دوستانه ازش بخواهید و در تمام مراحل همراهش باشید و بذارید متوجه بشه چقدر روند بهبودیش و درمانش برای شما مهمه

موفق و موید باشید