سلام. من حدود یک ماهه برای حل یه سری از مشکلاتم پیش یه مشاور مذهبی آقا میرفتم (حدود چهل سالشه و متاهله) ... از طریق یکی از دوستانم باهاش آشنا شدم من مشکل خودارضایی داشتم که با ایشون مطرح کردم برای حلش دیروز به من گفتن یکی از راه حل ها صیغه کردنه

کاری به راه حلش ندارم از چیزی که گفت خیلی ناراحت شدم. نمیدونم با قصد خاصی گفت یا صرفا یه پیشنهاد پزشکی بود به قول خودشون. من مجردم. حس بدی بهم دست داد فقط پاشدم اومدم بیرون . حالا نمیدونم دیگه بازم برم پیشش یا نه . در زمینه های دیگه مشاوره های خوبی بهم داده . حتی در خصوص کار از طرح کاری که دارم براش برنامه ریزی میکنم استقبال کرد گفت میتونه حمایت کنه . به نظرتون قصدش چی بود یعنی منظوری داشت؟ آخه گفتن این حرف واقعا بین روانشناس ها عرفه؟مگه من رو نشناخت که چنین حرفی زد؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام

حقیقتا با گفتن یک جمله نمی شود در مورد اخلاق حرفه ای مشاوری قضاوت کرد
باید دید این مسیله چرا عنوان شده آیا علت درمانی داشته یا خیر و.

اما به طور کلی بنده در مورد مشاوران مذهبی اطلاعاتی  ندارم . این که چه درسهایی خوندن مدرک تحصیلی شون چی هست. و...

در مورد این که ایشون گفتند مطرح کردن مسائل صیغه در بین مشاوران طبیعی است باید بگم خیر همچین چیزی نیست.( در بین مشاوران مذهبی اطلاع ندارم)
هیچ مشاوری عقاید و اعتقادات خودش رو به مراجعش پیشنهاد نمیده . اونم پیشنهادی که میشه گفت برای یک دختر مجرد عرف نیست.

توصیه میکنم برای مسیله تون به یک درمانگر و متخصص مراجعه کنید