رفتارهای عصبی همسرم

سلام، ۲/۵ ساله عقد کردیم و دوران عقد بسیار سختی داشتم و اکثرش بخاطر بیکاری و رفتارهای عصبی و رفت و آمد زیادش به خونمون بود و البته شخصیتش برام قابل هضم نبود چون شلوغ و پرحرف و ‌... بود. رفتارهای خانوادش هم اذیتم میکرد. الان یک ساله عروسی کردیم و از اون موقع دست بزن پیدا کرده، سر مسائل کوچیک منو میزنه، هر وقت خانوادمو میبینه اولش خوبه ولی بعدش حالش بد میشه و به من فحش میده و سر موضوعات بیخود منو کتک میزنه، نمیدونم واقعا چیکار کنم با این رفتارش. در کل رفتارش تند و عصبیه حتی با خانواده خودش. البته اگر حالش خوب باشه خیلی باهام خوبه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند شرکت
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید

دوست عزیز درک می کنم که شرایط سختی رو گذراندید

برای اینکه جلوگیری بکنید از رفتارهای پرخاشگرایانه همسرتان بهترین کار در زمانی که همسرتان به شدت عصبانی است سعی کنید شما هیچ جوابی به او ندهید تا عصبانیت ایشان فروکش کند زمانی که ایشان عصبانی هستند و شما واکنش نشان می دهید باعث می شود که درگیری پیش بیاید و آسیب به شما برسد.زمانی که همسرتان آرام شد می توانید با او صحبت کنید.برای این منظور باید به همسرتان کمک کنید تا راه های کنترل خشم و مدیریت آن را یاد بگیرد.از او درخواست کنید در زمان عصبانیت آبی بنوشد یا نفس عمیقی بکشد و بعد ادامه بدهد پیشنهاد می کنم برای کمک به همسرتان کتاب مدیریت خشم و‌مهارت های زندگی را مطالعه کنید تا بتوانید راهنمایی های بهتری بکنید

و حتما مشاوری به صورت حضوری به شما کمک خواهد کرد

موفق باشید