سلام

من وارد هفته 32 شدم. از دو هفته پیش دونه قرمز ریخت شکمم همراه با خارش. البته الان مثل کهیر شده و دوطرف شکمم مثل جزیره ی قرمز شده و بعضی قسمتها کبود شده و کمی به رونها پهلوها و سینه هام داره گسترش پیدا میکنه . از دو هفته پیش تا حالا دوبار پیش دکتر زنانم رفتم. گفتن یا حساسیت به همورمونای بارداریه یا حساسیت به جفت و پماد تریامسینولون ان ان و آمپول بتامتازون و ... خلاصه بهتر نشدم فقط پماد واسه چند ساعت خارشمو آروم میکنه

تا اینکه دیروز دکتر زنانم بهم گفت پیش یه دکتر پوست برو. گفت اونا محلول و داروهای ترکیبی میدن..

خواهش میکنم کمکم کنید. خیلی دارم عذاب می کشم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. باید وضعیت شما مورد بررسی قرار بگیرد و بسته به وضعیت شما داروی ترکیبی تجویز شود. تشخیص درست بوده و شما به جفت حساسیت داشته و تا زمانیکه زایمان نکنید این مشکل با شما خواهد بود و ما با این داروها که حالت مسکن دارند میتوانیم خارش و التهابات شما را کنترل کنیم.