اختلاف برای قلیون کشیدن همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 215 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

توی خانواده ما هیچکس نه سیگار میکشه نه قلیون از کسایی که قلیون میکشن چندشم میشه  متنفرم بعد ازدواجم فهمیدم شوهرم هم قلیون میکشه اوایلش هیچی نمیگفتم و کاراش شدت گرفت توی هر مراسمی میرفت از یه جا گیر میآورد میکشید توی هر مسافرتی که میرفتیم میکشید توی هر پکی که میزنه با صدای که من بشنوم به من و خانواده ام فحش میدن دیگه مسافرت کوفتم میشد وقتی هم اعتراض میکردم کتکم میزنه 8 ماهه باردار بودم رفت همه دوستاش رو جمع کرد آورد خونه به من هم گفت باید چایی و.... بیارم منم عصبی شدم باهاش دعوا کردم البته بعد رفتن دوستاش اونم بد جوری کتکم زد دیگه خسته شدم اگه یکم هم پول داشته باشه میره قلیون میکشه به پدرش به پدرم هم این موضوع رو گفتم میگن ولش کن خودش آخر آدم میشه وقتی میگم طلاق میخوام میگن بخاطر یه قلیون برو زندگی تو بکن خودت رو مسخره مردم نکن فقط موقعی که اعتراض میکنم میگم بس کن تا کی میخوای بکشی این رفتار رو میکنه وگرنه بقیه موقع ها هیچ رفتار بدی ازش ندیدم میشه راهنماییم کنید شرایط مشاوره رفتن هم ندارم. باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
دوست عزیز درک می کنم که دوست ندارید همسرتان قلیون بکشه و حتما دلایل خودتون رو دارید.
اما شیوه ی اعتراض و ناراحتی شما به این دوست نداشتن هم درست نیست و حساسیتی که به این موضوع دارید باعث شده که همسرتان با مصرف بیش از اندازه واکنش افراطی نشان دهد.
دوست عزیز اگر درخواستی دارید مثل اینکه دوست ندارید که او قلیون بکشد نمی توانید با دعوا و با گفتن به دیگران و یا... آن را بدست بیارید. اول از همه سعی کنید حساسیت خودتون رو نسبت به این موضوع کم بکنید اگر واقعا می خواهید زندگی خوبی داشته باشید به جای صرف وقت برای مسائلی که نمی توانید آن را تغییر بدهید و با رفتارتان باعث شدت آن می شوید صرف رابطه ی صمیمانه با همسرتان بکنید.
و اگر درخواستی دارید بدون هیچ گونه غر زدن گله و شکایت و دعوا باید آن را مطرح کنید.
توصیه می کنم حتما با مشاوری در ارتباط باشید تا در این زمینه کمک بیشتری به شما بکند.

موفق و موید باشید

تجربه شما

تو تلگرام کانال های سیاستهای زنانه، سیاستهای خانومانه، سیاستهای زندگی رو سرچ کن راه های دلبری رو یاد بگیر شوهرتو سمت خودت جذب کن از دوستاش و کسایی که تشویقش میکنن با لطافت زنانه دور کن ولی به زبون نیار که قصدت چیه

کاری کن عین طلسم شده ها گوش به حرف تو باشه

بازی ها و سرگرمی های سالمی که وقتشو پر کنی با تمام اشتیاق باهاش انجام بده .. همیشه براش بخند تا وقتی کاری کرد یه کم ناراحت دیدت خودش بفهمه بگه نخواستم حرف حرف تو...

چه زنهایی که شوهرهای معتادشون رو به راه آوردن

به خاطر یه قلیون راحت میگی طلاق...

تو زندگی قیامت هم شد به خودت اجازه گفتن این کلمه رو نده ایمان داشته باشه که تو شرایط سخت هم یار و یاورشی گوش به حرفت میشه ولی ببینه سر چیز الکی طلاق میخوای میفهمه که دوست دارم هایی که بهش گفتی فقط حرف بوده

موفق باشی.