شل شدن سینه بعد از زایمان و شیردهی

با سلام و احترام

من یک ساله که زایمان کردم سینه هام خیلی شل شدن البته هنوز شیر میدم، خیلی این موضوع اذیتم میکنه همینطور شکمم هم خیلی شل شده (سزارین شدم) لطفا یک راه برای سفت شدن و بالا کشیدن سینه ها و شکم جلوی پام بذارید، کدوم راه بهتر جواب میده؟

آیا کرم یا محصولاتی از این قبیل به درد میخورن؟ اگر ورزش هست کدوم ورزش؟ اگر جراحی هست یا...... ممنون میشم از راهنماییتون

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه

با سلام

تغيير شكل و شل شدن سينه و شكم بعد از زايمان كاملا طبيعی است ،سعی كنيد نگرانی در مورد اين موضوع را از خودتان دور كنيد و شروع به ورزشها و رژيمهای مخصوص ٦ماهه دوم شيردهی كنيد، جهت دريافت رژيم دوران شيردهی به پروفايل بنده يا ساير مشاورين تغذيه مراجعه كنيد