غلت زدن پسر چهار ماهه

97 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. پسر من چهار ماهشه و كامل غلت زدن رو ياد گرفته سرش رو هم بعد غلت زدن بالا ميگيره ولی نميدونم چرا هر دفعه غلت ميزنه چند ثانيه بعدش گريه ميكنه ميتونيد علتش رو بگيد

 و سوال بعدم اينكه بعد از اين مرحله غلت زدن چی رو بايد باهاش تمرين كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. گریه کردن دلبند شما بعد از غلت زدن می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. دقت کنید که در هنگام غلت زدن وضعیت دست فرزندتان چگونه است؟ ممکن است دست کوچولو زیر بدنش بماند و ایجاد درد کند، یا این که دست ها در هنگام غلت زدن به پهلوها فشار وارد کند. البته ممکن است وضعیت خوابیده روی شکم برای فرزندتان ناخوشایند باشد که به نوبه ی خود جای نگرانی نیست.

برای مرحله ی بعد از غلت زدن، نشستن را لازم است با فرزندتان کار کنید و بعد از آن نوبت سینه خیز رفتن است.

تجربه شما

واقعا ممنونم از شما. خيلی خيلی لطف كرديد كه پاسخ داديد