تردید برای انتخاب رشته و هنر

سلام. من مشکلم اینه نمیدونم چی میخوام قراره چیکاره باشم  الان لیسانس حقوق دارم ولی هیچی بهره ازش نبردم نمیدونم استعدادم تو چیه صرف بد بودن یه چیزی میشه استعداد داشتن ؟ من گفتم آشپزی رو دوست دارم ولی آیا درش استعداد دارم و میتونم درش فعالیت کنم یا نه و دیگه اینکه وقتی میخوام به سمت هنری برم که بلدم احساس کثر شان بهم دست میده میگم من عمرمو بزارم پای شیرینی پزی یا نقاشی یا آشپزی ؟ یا هر هنر دیگه ای که بلدم از طرفی هم میخوام برم سمت درس مثل روانشناسی میگم آیا واقعا علاقه دارم یا یک احساس زود گذره  بعدش من وسواس فکری دارم بعد گاهی فرض رو میزارم رو اینکه علاقه دارم میشنم به تهش فکر میکنم که اگر اون رشته ادامه دادم چی میشه ؟ که معمولا پر از فکر های منفی سراغم میاد این شده که تا الان نتونستم تصمیم بگیرم و دائما تو تردید هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزيز، خوشحالم كه با شما آشنا شدم ، مهمترين عامل در موفقيت شما اعتماد به خودتان است ، اگر فكر مى كنيد در  آشپزى موفق هستيد  همان را ادامه بديد  شايد يكى از سر آشپز هاى مشهور شديد ، براى انتخاب راه و رشته ى تحصيلى به شما توصيه مى كنم ليستى از فعاليت ها و رشته هاى مورد علاقه ى خود تهيه كرده و آنها رابر اساس شدت علاقه نمره گذارى كنيد و آنكه در الويت قرار دارد را انتخاب كنيد ، مسلما رشته هاى هنر بسيار عالى هستند ، اين فكر منفى كسر شأن را دور بريزيد و از لحظه هاى قشنگ زندگيتان لذت ببريد. اگر نمى خواهيد در حيطه  ى تحصيلاتتان كار كنيد زمانتان را هدر ندهيد  فوفق ليسانس به شما كمكى نخواهد كرد مگر آنكه به رشته ى تحصيلى خود علاقمند باشيد ،اگر انتظار داريد دانشگاه به شما شيوه ى كار كردن بياموزد اشتباه مى كنيد چه حقوق يا روان شناسی و يا هر رشته ى ديگر را بايد در محيط كار ياد گرفت و تجربه اندوخت ، در انتها به شما مى گويم توانايى خود را ارزيابى كنيد و بر همين اساس بدون توجه به قضاوت افراد تصميم بگيريد موفق باشيد