جوش ثابت در بارداری

سلام خسته نباشید من در ماه نهم بارداری هستم روی سینه ام جوش زده بود قبلا دستکاریش کردم حالا دیگه سرش سفید و اینا نیست ولی به حالت قرمز و برجسته مونده چندتا بودن که همینجوری موندن و از بین نمیرن درد و اینا هم ندارن اصلا

البته چندسال پیش به مرور زمان چندتا چیز مثل جوش اما سربسته رو بدنم زد ولی برام مسئله نشد دوتا پایین کمر یه دونه بازو یه دونه هم سینه اینا از اول سفت بودن ولی اونایی که اول گفتم اول جوش بودن با دستکاری اینجوری شدن حالا در مورد شیر دهی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. در ابتدا شما باید به متخصص پوست مراجعه کنید تا ویزیت شده و مشخص گردد که این ها جوش هستند و یا بیماری .!
اگر بیماری نباشد و فقط جوش باشد ،برای شیردهی ضرری متوجه کودک شما نشده و با تماس پوستی به کودک منتقل نمیگردد.
اما درهر صورت باید پوست شما مورد بررسی قرار گرفته زیرا هر چیزی ممکن است به ظاهر شبیه به جوش باشد ولی در واقع زگیل یا کلوئید و یا شاید بیماریهای دیگر باشد. در کل پوست فقط با ویزیت و دیدن مشخص میگردد که مشکل چه چیزی میباشد.