آموزش قبل از سن مناسب کودک

 سلام و خسته نباشین. پسری دارم  متولد فروردین 93 از سال گذشته  دو دوره آیه های کوتاه و در جامعه القرآن شهرمون با موفقیت و علاقه گذروند تو کلاس از لحاظ سنی از همه کوچکتر بود الانم که به سطح یادگیری حروف رسیده از همه بچه ها  1 الی دو سال کوچکتره ، اما علاقه ای نداره و چون ساعت کلاس طولانی تر شده خسته میشه و ابراز دلتنگی میکنه.

 میخواستم بپرسم یادگیری زودتر از موعد بد نیست؟ این کلاسها رو ادامه بده یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

چه اصراری برای اين گونه آموزشها دارید ؟؟ فرزند ٤ ساله شما فقط بايد بازی كند همين.

هرگونه آموزش مستقيم به كودكان زير ٦ سال ممنوع است و باعث دلسرد شدن كودک ميشود🙏🙏🌹