سلام وقت بخیر. من ۶ ساله ازدواج کردم شوهرم از وقتی گوشی اندروید گرفته همش توی فضای مجازی است حتی من رابطه هاشو دیدم با بقیه چه پیامهایی میداد و با من سرده میخوام راهنماییم کنین چیکار کنم که بیاد سمت من؟ لطفا راهنماییم کنید همسرم دوهفته خونه دو هفته سرکار این دو هفته که خونه است اصلا محل نمیزاره حرف نمیزه بیرون نمیبرم فقط سرش توی گوشی در حال چت کردنه یه دختر ۵ ساله دارم باید ۱۰ بار بگه بابا تا جوابش بده چندبار پیام هاش دیدم که چطور با زنهای دیگه صحبت میکرد و قربون صدقه شون میرفت اما ما انگار دشمنش هستیم نه حرفی نه شوخی نه بیرونی نه مهمانی هیچی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

در درجه اول باید از طریق یک گفتگوی ساده و صمیمی و به دور از هر گونه تشنج و درگیری از ایشون درخواست کنید مدیریت زمان داشته باشند و در مدتی که منزل تشریف دارند به همه مسایل رسیدگی کنند و البته فرصتی رو هم برای خودشان اختصاص بدن، اگر از طریق صحبت و درخواستتان به نقطه مثبتی نرسیدین از یک بزرگتر یا از یک دوست خواهش کنید در این مورد با همسرتان صحبت کنند اما در نظر داشته باشید که فضایی مجازی برای همسرتان به صورت یک حالت اعتیاد در آمده است و تغییر این وضعیت به زمان و کمک شما نیازمند هست ،در ابتدای امر سعی کنید از بازگویی مسایلی چون چت های ایشون با خانم های دیگر بحثی به میان نیاید تا حرمت های بین شما از بین نرود در صورتی که با وجود صحبت های شما و اطرافیان و گذشت زمان این مساله حل نشد و حتی کمترین تغییری در رفتار ایشون حاصل نشد اقدامات جدی تری داشته باشید، امیدوارم بتوانید با درایت و صبوری این مشکل رو بین خودتان به زودی حل کنید