حساس بودن در غسل

سلام خسته نباشین من خیلی توی غسل حساس شدم

احساس میکنم اشتباه غسل میکنم موی سرم با اینکه زیاد میشورم ولی خیلی خارش داره منم میگم پس غسل من قبول نیست . دیگه نمیدونم چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
حساسیت به گونه ای است که هرچه بیشتر به آن توجه کنید و بها بدهید، بیشتر می شود.
اصلا اعتنا نکنید. خارش سر هیچ ارتباطی با غسل درست و اشتباه ندارد. ممکن است خارش بخاطر نوع شامپو و غذاها باشد. که البته در این باره باید به پزشک مراجعه کنید اما به غسل اصلا ارتباط ندارد.

اگر فکر می کنید سر شما تمیز نشده و به این خاطر زیاد سر را می شویید، اتفاقا ممکن است زیاد شستن خارش را بیشتر کند. چون پوست خشک تر می شود و دچار خارش می شود.
در مورد تمیزی برای غسل، همین که چربی خارجی و آلودگی برطرف شود کافی است. بعد از تمیز شدن،  آب به پوست سر شما برسد و سر و موها خیس شوند کافی است..
ذکر لاحول و لا قوه الا بالله را زیاد بگویید.