واریکوسل و اقدام به بارداری

سلام . من همسرم 9 سال پیش واریکوسل داشتند و عمل کردن و بعد از اون ما بچه دار شدیم . حالا من 6 ماهه اقدام به بارداری کردم و حامله نشدم با توجه به این که من پارسال سقط خود به خودی داشتم آیا امکان داره دوباره واریکوسل همسرم عود کرده باشه و علت این مشکل من باشه. در ضمن همسرم دردی نداره و فقط بعضی اوقات احساس میکنه بیضه هایش افتادگی بیش حد داره. ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.

برای ارزیابی عود واریکوسل، لازم است جهت معاینه بیضه ها به کلینیک مراجعه کنید و همچنین لازم است همسرتان، آزمایش اسپرم جدید بدهند تا از نظر تعداد و عملکرد اسپرمها ارزیابی شوند.