با عرض سلام و خسته نباشید

پسرم ۱۲ سالشه خیلی پرخاشگر و لجبازه هرچی منو باباش میگیم اون میگه برعکسشه اصلا یه وضعی که خونمون کلا شده دعوا باباش میگه تو بد تربیتش کردی منم میگم رفتار تو باعث شد اینطوری بشه همو سرزنش میکنیم ولی پسرم روز به روز داره بدتر میشه دیگه براش هیچ بزرگتر و احترامی مهم نیست سر هر کس و ناکس داد میزنه رفتار زشت و ناپسند داره در کنارش بگم که خیلی دلسوز و مهربون هم هست یه دختر ۲ ساله هم دارم رفتارش با اونم کمتر مواقع با سر و صدا و اذیت کردنه منو پسرمم با هم ۱۸ سال تفاوت سنی داریم تروخدا به دادم برسید میگه بزرگتر بشم از این خونه میرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام

پسر شما در دوران بحرانی بلوغ قرار داره.هورمونهای اون بشدت بهم ریخته است و این باعث حساسیت زیاد و پرخاشگریش میشه که اصلا دست خودش نیست.چیزی شبیه بهم ریختگی هورمونهای خانمها هنگام دوران قاعدگی و عصبی شدن اونها که دست خودشون نیست.حتما بارها خودتون چنین چیزی را تجربه کردید!

به هرحال شما و پدرش بجای اینکه در مقابلش باشید باید دوستش باشید.ببینید یه دوست چگونه رفتار میکنه.همونطور باید رفتار کنید.من چند تا مثال براتون میزنم:

یه دوست غر نمیزنه

یه دوست دستور نمیده

یه دوست قضاوت نمیکنه

یه دوست خوب به حرفهامون گوش میده بدون دعوا و سرزنش

یه دوست قرار میزاره بریم استخر، کافی‌شاپ، رستوران...که پدرش حتما این کار را باید باهاش انجام بدن

یه دوست میشینه با آدم درد و ددل میکنه. که شما باید باهاش درددل کنید

یه دوست از آدم مشورت میگیره. که باید مشورت بگیرید ازش

یه دوست مرتب میگه رفیق...دوستت دارم...چه خوبه تو را دارم...چه خوبه هستی!!!

و ...

تمام رفتارهای بالا را باید شما و پدرش انجام بدید. الان حس دشمنی بین شماست.باید تبدیل بشه به دوستی و رفاقت...باید شما شروع کنید...حتما اون هم با شما رفیق میشه

یادتون باشه بچه ها در نوجوانی دیگه از سر فرمانبرداری گوش به حرف نمیدن. بلکه اگه حس عشق و احترام وجود داشته باشه مطیع و فرمانبردار میشن. پس حس عشق و احترام را بوجود آوردید.

اگر نتونستید راه دوستی و رفاقت را پیدا کنید حتما با یک مشاور صحبت کنید

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون واقعا مشکلمون خیلی داره حاد میشه همش میگه دوست دارم یا من خونه نباشم یا شما برید یک هفته جای دیگه باشید واقعا خونمون شب و روز شده دعوا خیلی دارم اذیت میشم