سلام، خسته نباشید. من یک پسر ۲۲ ماهه دارم که تقریبا دو ماه پیش کاملا از شیر گرفتمش، از ابتدا با شیر خودم تغذیه می شد، کلا غذاش هم خوبه ولی الان دو ماه می شه که اصلا وزن نگرفته و ۱۰۰ گرم هم کم کرده، تحرکش زیاده و مدفوعش هم پنج بار در روزه، الان ۱۲ کیلو هست. شربت آهنش رو قطع کردم چون اسهالش تا ده روز ادامه داشت، ولی هنوز هم مدفوعش مایع از جامد جداست و دفعات هم پنج بار در روز، این شکل مدفوع عادیه با توجه به اینکه اصلا وزن هم نمی گیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
باتوجه به قطع شیردهی باید برنامه غذایی مناسب و مقوی کودک را منظم ادامه دهید. با توجه به تدوام دفع آبکی به پزشک مراجعه کنید تا در صورت نیاز آزمایش چک شود.