حس میکنم همسرم بهم علاقه ای نداره

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 99 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر. من دوساله ازدواج کردم از همون ابتدا اطرافیان بهم میگفتن همسرم به یه نفر دیگه ای علاقه داشته وقتی به همسرم گفتم انکار کرد. الان بعد از دوسال جاریم حرفشو میزنه نسبت به همسرم بی اعتمادم فکر میکنم دوستم نداره برام گل میخره اشکمو نمیتونه ببینه اما هیچ جا با من نمیاد با فامیلای ما رفت و آمد نمیکنه همیشه خودم مجبورم برم اگه هم تا خارج از شهر بخوام برم دکتر میبرتم با سر و صدا حس میکنم به من علاقه ای نداره فقط رابطه جنسی . کار خونه اگه یه چیزی برام میخره صدبار میگه منم همش توی خونه تنهام و گریه میکنم اونم به همه میگه افسرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

اینکه همسر شما قبل از شما به شخصی علاقه داشته مربوط به قبل از ازدواج شماست و شما نباید بابت گفته های دیگران افکارتون رو به سمت منفی ببرید ضمنا برای اینکه از تنهایی دربیاید میتونید با توجه به علایق مشترکتون برنامه ریزی تفریحی داشته باشید..

پایدار باشید🌹

تجربه شما

این تفکرات خواه ناخواه باعث تغییر رفتار شما نسبت به همسرتون میشه و وقتی اون چند بار سعی میکنه علاقه اش رو به شما ثابت کنه اما نتیجه ای نمیبینه خسته میشه و اون هم سرد میشه حتی اگر هم تو گذشته اش چیزی بوده شما باید اونقدر خوب باشی بهش اجازه ندی به کسه دیگه ای فکر کنه

به نظر من شما خيلی خودتو از لحاظ فكری درگير و وابسته همسرت كردی، واسه خودت ارزش قائل شو و سعی كن كاری كنی كه ديگه بهت نگه افسرده