علاقه به کفش در دختر دوساله

55 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. دخترم به شدت به کفش هاش وابسته است، به هیچ وجه حاضر نیست توی مهمونی ها یا هر جای دیگه اونا رو در بیاره، خیلی وقتها شده یواشکی در آوردم تا دیده کفش هاش نیست کلی گریه کرده و مجبور شدم دوباره بپوشم. چیکار کنم خودش با میل خودش وقتی میریم جایی کفش هاشو در بیاره؟ من خیلی از این موضوع حرص میخورم، چون فامیلامون خیلی حساس اند کسی با کفش بره روی فرشاشون، چه بچه چه بزرگ، به هر حال بیرون راه میره و کفش هاش کثیفه

 ممنون میشم کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام  مامان عزيز

 براش جدول استيكر درست كنيد و قانون خونه رو براش توضيح بدهيد و بهش بگوييد كه هر بار كه كفشش و در بياره بهش يه استيكر ميدم و بعد مثلاً ٤ تا كه شد اون چيزی رو كه دوست داره براش بخريد در غير اينصورت پاداش دريافت نميكند🙏🙏🌹

تجربه شما

تشکر از پاسخ هی.