سلام خسته نباشید خانمی ۲۳ ساله هستم دارای فرزند ده ماهه شوهرم در خانه رفتارشون خیلی خوبه اما در جمع خانوادگی من یا خودش خیلی بی محلی میکنه و اصلا منو نمیبینه من خیلی ناراحت میشم هرحرفیم میزنم یا جواب نمیده یا از سر وا میکنه چه رفتاری میتونم داشته باشم در مقابلش ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

خوب با توجه به سوالتون به نظر میاد یکی از نیازهای روانشناختی شما توجه و تایید است که از طرف همسرتون ارضا نمیشه باید بررسی بشه ببینیم آیا این نیاز از جانب شما زیاده و شما تایید طلبی دارید یا همسرتون در ارضا این مورد ناتوان هستند و آموزش بگیرید تا بتونید اول نیازهای یکدیگر رو بشناسید و در صدد رفع آنها گام بردارید