سلام من روی بینی دوطرف بینی لک داره چندین سال پیش با تجویز پزشک کرم ضد لک  استفاده کردم بعد مدتی دیگه کرم جواب نداد دکتر دیگه کرم ساختگی بهم داد که خیلی خوب بود هم پوستم روشن شد هم لک ها رفت اما بعد یه مدتی کرم عادی شد و وقتی استفاده نکردم لک ها برگشت و بیشتر شد الان خودم کرم تری او دی رو گرفتم دو سه روزه بنظرتون جواب میده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. با کرم تری او دی لک ها از بین می رود . اما اصولا این مدل لک ها بعد از قطع دارو مجددا آرام آرام برمیگردند.به این منظور باید به صورت دوره ای ضد لک ها را استفاده کنید. در هر صورت باید لک های پوستی شما بررسی گردد تا مشخص شود که آیا شما مشکل هورمونی دارید یا تیروئید ؟ یا دارویی مصرف می کنید که باعث این لک ها شده است؟!