سلام. همسرم خــــیلی خشک وارد رابطه میشه منو جلوی آینه نگه میداره من از خودم خجالت میکشم

ایستاده تحریکاتش رو انجام میده ، و همیشه هم از کاندوم استفاده میکنه. که من از کاندوم بدم میاد . و گاهی بین رابطه با من دعوا میکنه یا سر موضوعی که باعث دلخوریم شده عذرخواهی میکنه. و وقتی هم بهشون انتقاد میکنم ایشون میگن من تجربه دارم (ایشون قبلا ازدواج کردن و چندباری هم خانوم صیغه کردن) این حرفشون بیشتر منو عذاب داده . حاضرم بمیرم ولی رابطه نداشته باشم باهاش. از رابطه جنسی متنفر شدم. لطفا راهنماییم کنید. متشـــــکرم 🌷

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ شغل محصل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، مطمئنا تن دادن به رابطه ای که برای یکی از طرفین ناخوشایند، خسته کننده و با دلخوری همراه است به مرور زمان میل جنسی را در فرد مقابل می کشد. دوست عزیز به جای تن دادن به رابطه ای که این همه برایتان سخت و ملالت آور است در مقابل همسرتان قاطعانه بایستید و خواسته های خود و نیازتان را یک به یک با وی مطرح کنید و اگر ایشان شما را نمی شنود با ایشان وارد رابطه نشوید و از او بخواهید که باهم به یک درمانگر جنسی مراجعه نمایید، اتفاقا اینجور که شما از رابطه جنسی خود تعریف می کنید با وجود تجربیات قبلی همسرتان اما ظاهرا ایشان بدن زنها و دنیای آنها و نیازهایشان را نمیشناسد و یا رابطه زناشویی را با روابط کوتاه یک شبه قیاس می کنند، از همین رو متوجه نیاز شما نیستند، راه حل شما فقط یک چیز است، توقف سکس، قاطعیت در مقابل ایشان، پافشاری در ابراز و پیگیری خواسته هایتان.