درمان وسواس فکری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1272 بازدید 1 تبادل تجربه

من ۳۶سالمه، از سن ۱۸سالگی دچار وسواس فکری شدم پیش هر نوع روانپزشک رفتم و دارو مصرف کردم اما اصلا خوب نشدم ، مثلا فکرهایی که میاد ذهنم اینجوریه مثلا من اگه این لیوان رو درست سرجاش نذارم دنیا رو یه رنگ دیگه ای میبینم، هر چقدر هم به خودم تلقین میکنم نمیشه ، مغزم قبول نمیکنه ،همه نوع قرصی خوردم از پروپرانول بگیر تا لیتوم کربنات و آریپیپرازول ،حتی بستری هم شدم اما خوب نمیشم میشه بگین چیکار کنم ممنون میشم از راهنماییتون.

یه سوال دیگه آیا قرصها لتیوم کربنات و آریپیرازول باعث کلفت شدن پرده چشم میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.شما دچار وسواس مقاوم به درمان هستید.البته وسواس حتی اگر 30درصد نیز علایمش کم شود طبق کتابهای روانپزشکی پاسخ مناسب محسوب میشود.من توصیه میکنم نزد یک درمانگر کاربلد درمانهای روانشناختی نیز انجام دهید ولی حتما همراه با دارو درمانی مناسب.

من درجایی برای لیتیوم و آریپی پرازول این عارضه را نخوانده ام.

تجربه شما

سلام ما یک گروه وسواس در تلگرام داریم اگه میخواید بگین لینک رو براتون بفرستم بچه ها میتونن کمکتون کنن که خوب بشید