ترک خودارضایی

ولی من به هیچ عنوان نمیتونم به همسرم بگم که خودارضایی میکنم. چون میدونم شدیدا ناراحت میشه و ممکنه در مورد من فکر بد بکنه و حتی زندگیمون از هم بپاشه. نمیتونم هم بهش بگم که بریم سراغ درمانگر جنسی. چون بازم ممکنه ناراحت بشه که من چرا این همه مدت بهش دروغ گفتم که از رابطه مون راضیم و لذت میبرم. آخرین چاره کار رو برام بگین. اگه خود ارضایی رو بتونم ترک کنم مشکلم حل میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

قرار نیست به همسرتان بگویید که خودتان را تحریک‌ میکنید

میتوانید غیر مستقیم بگویید که قبل از رابطه و در زمان‌ معاشقه شما را چگونه تحریک کند

میتوانید خودتان به تنهایی به درمانگر مراجعه کنید

مشکل شما بیشتر القا ذهنی هست که در رابطه دارید

به عنوان‌ مثال من میدانم که ارضا نخواهم شد مگر اینکه خودم این کار را انجام دهم

در هنگام نزدیکی تمرکزتان را فقط معطوف به رابطه تان با همسرتان  کنید نه به اینکه قرار است ارگاسم شوید یا خیر

به همسرتان نگویید این مدت تظاهر به ارگاسم کرده اید میتوانید بگویید به تازگی نمیتوانید از رابطه تان لذت ببرید و دوست دارید روشهای دیگر را امتحان کنید مثلا بخواهید شما را از طریق دست تحریک‌ کند و یا روشهای دیگر را جایگزین کنید