بی توجهی همسرم نسبت به نگرانی ها و حساسیت من

سلام. من ٢٥ ساله و همسرم ٤٢ هستيم شوهرم من به ناراحتی نگرانی و حساسيت های من توجهی نداره تا جای كه حتی من اگه از خشم و غصه بميرمم باز هم براش فرقی نميكنه كاملاً بيخياله وقتی هم باهاش ميخوام حرف بزنم و از ناراحتی ها و ترس هام بگم فوراً بلند ميشه و مكان رو ترک ميكنه اعتراض هم كه بكنم ميگه حرف زدن فايده ی نداره هميشه اين رفتارش باعث ميشه احساس كمبود كنم نميدونم از رو لج اينكارو ميكنه لطفاً راهنماييم كنيد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
دوست عزیز درک می کنم که دوست دارید ناراحتی ها و نگرانی های خودتان را با همسرتان در میان بگذارید.
برای این منظور باید گفت و گویی موثر داشته باشید اینکه چه زمانی و مکانی را برای صحبت کردن انتخاب کرده اید تایمی هست که همسرتان سرحال است و دوست دارد که با هم گفت و گویی داشته باشید.
دومین مسئله این است که اگر نگرانی دارید که راجع به روابط شما و همسرتان است اول باید ویژگی های مثبتی که دارد را بیان کنید در کمال احترام و احترام متقابل.
و پیشنهاد می کنم کتاب برای زن و شوهرها وقت زندگی بهتر رسیده است و حس خوب با تو بودن را حتما مطالعه بفرمایید.
ومشاوری به صورت حضوری حتما به شما کمک های بسیاری خواهد کرد.

موفق و موید باشید