سلام. با رژیمی که خودم گرفتم و کالری شماری میکردم توی ۳ ماه از وزن ۶۸ به ۵۸ رسیدم. با این حال شکمم تغییر آن چنانی نکرده در عوض پاهام و باسنم خیلی بیشتر لاغر شدن. الان چیکار کنم من ادامه بدم رژیممو؟

قدم ۱۵۶ و دور شکمم ۸۸ هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.

به نظر می رسد رژیمی که گرفته اید بجای اینکه چربی های بدن شما را از بین ببرد منجر به سوختن عضلات بدن شما شده است. حتما با متخصص تغذیه خود ملاقات داشته باشید و پس از انجام آنالیز بدن و مشخص شدن آسیبهای ایجاد شده به دنبال رژیم نامناسب، ابتدا مشکلات را رفع نمایید و سپس رژیمی دریافت کنید که منجر به چربی سوزی شود.