شوره و ریزش ابرو

سلام . من ابروهام دوسال هست که شوره میزنه و توی فصلهای سرد پوسته پوسته هم میشه هم خودش و هم دورش، شدیدا هم ریزش داره جوری که شاید بیست تا هم تو روز ریخته و آب بهش میخوره میریزه تا الان سه تا دکتر رفتم و کلوبتازول و لوسیون بتامتازون و شامپو کتوکنازول و شامپو بچه زدم نه تنها خوب نشدم بلکه ریزشم هم بیشتر شد بنظر شما چیکار باید بکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. شما حتما به متخصص پوست و مو مراجعه کنید که معاینه شده تا مشخص گردد پوسته ابروهایتان به ریزش مو مرتبط هست یا خیر.یا مسئله ای کاملا جداست.