همسرم نوشیدنی نامشروع میخورد

عقدکرده ام شوهرم هرازگاهی نوشیدنی نامشروع میخورد و میگوید از بچگی میخوردم و عادت کرده ام من چه کنم تا دیگر نخورد حتی وقتی هیچ مشکلی هم ندارد تقریبا هفته ای دوبار میخورد نمازش را میخواند چشم پاک است و بسیار قانع به چیزی که دارد و اخلاق بسیار خوبی دارد. باهم هیچ مشکلی نداریم و حتی خیلی هم به هم علاقه مندیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل آموزگار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
تایید و یا عدم تایید این موضوع که در حیطه تخصص بنده نیست. من به عنوان روانشناس که در یک جامعه اسلامی زندگی میکنم بایستی به قوانین جامعه احترام بگذارم. اما از نظر شخصی ایشان این انتخاب را دارند و شما نیز ابراز میکنید که با این مساله مشکل دارید. میزان مصرف ایشان هم در محدوده بالایی قرار دارد و مدت زمان زیادی است که مصرف می کنند. و هیچ بعید نیست در آینده نزدیک مشکلات متعدد برای زندگی مشترک شما ایجاد شود. خصوصا اینکه شما با این موضوع مشکل دارید.
2 نکته مهم را برای شما مطرح میکنم :
1- برای ادامه ورود به زندگی مشترک و ازدواج موارد مثبتی که در مورد ایشان مطرح کردید خیلی خوب است اما کافی نیست. و موضوع مشترک بین شما بایستی مورد توجه جدی توسط شما قرار گیرد و برای ادامه رابطه جدی تر فکر کنید.
2- قرار نیست ایشان تغییر کنند و یا درست از مصرف نوشیدنی نامشروع بردارند. هیج راهی برای اینکه شما کاری کنید که ایشان مصرف نکنند وجود ندارد مگر اینکه خود ایشان تصمیم به ترک بگیرند که آن هم به سختی اتفاق خواهد افتاد.
پس در نتیجه سعی کنید دست از تلاش بیهوده برای تغییر فردی که خود از انتخابی که دارد راضی است و مشکلی با آن ندارد بردارید و  این طور در نظر بگیرید که اگر ایشان هیچ تغییری نکنید آیا شما می توانید با ایشان همراه باشید و وارد مرحله جدیدی از زندگی مشترک شوید یا خیر.
شاد و پیروز باشید.