خودارضایی و فیلم دیدن همسرم

سلام .من ۶ ساله ازدواج کردم . همسرم از لحاظ جنسی خوب بود تا اینکه باردار شدم از ماه ۵ بارداریم ما رابطه ای نداشتیم . یعنی همسرم نمی خواست ماه ۸ بارداری متوجه شدم که فیلم میبینه و خودارضایی میکنه. اما چیزی نگفتم چون زیر بار نمیرفت . تا چند ماه بعد زایمان هم متوجه میشدم که میبینه ولی گذاشت کنار. از رفتارهایی که داشت و رابطه ها متوجه میشم .اما چند روز پیش دوباره دیده و الان نزدیک ۲ هفته هست که رابطه نداریم .خیلی اذیت میشم که همسرم فیلم میبینه .لطفا من را راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
لطفا موارد زیر را در نظر داشته باشید:
-تعداد زیادی از متاهلین چه خانم و چه آقا خودارضایی می کنند. این دلیل بر خیانت به شما نیست.
- دیدن فیلم های پورنو به هیچ وجه توصیه نمی شود اما گاهگاهی مردان و زنان علی رغم توصیه به این کار علاقمندند

لطفا موارد زیر را انجام دهید:
1- نسبت به این رفتارهای ایشون حساسیت بیش از حد نشان ندهید. این حساسیت ها می توانند شدت خودارضایی و یا تماشای فیلم را افزایش دهند
2- در فضای به جز اتاق خواب و رختخواب با ایشون صحبت کنید و از فانتزی های جنسی ایشون سوال کنید
3- بدون درگیری و دعوا از علت خودارضایی ایشون را سوال کنید و سعی کنید تا با هم در کم کردن این رفتار تلاش کنید
4- تلاش کنید کیفیت زندگی جنسی خود را افزایش دهید