سلام خانم دکتر خسته نباشید ۸ خرداد پریود شدم و ۲۲ خرداد آی یو آی کردم و الان ۱۰ تیر آزمایش بارداری مثبت شد .الان من هفته چندم هستم؟ و کمرم درد میکنه طبیعی هست دردش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
حدود هفته ۴_۵ بارداری هستید.از نظر عفونتها چک شوید.استراحت کافی داشته باشید اگر درد ادامه داشت جهت درمان مراجعه کنید.شب خوش

تجربه شما

سلام

بله اگر عفونت تشخیص داده شود براساس نوع آن باید دارو بگیرید در غیر اینصورت میتواند احتمال سقط و... را افزایش دهد. نوع عفونت مهم است و مصرف برخی از داروها در بارداری مجاز است. شب خوش

عفونت داشته باشم میشه دارویی استفاده کرد یا نه؟