سلام. من نزدیک هشت ماهه که نامزدم و از هم دوریم به دلیل مشکلات هی نشده که عقد کنیم من چند روز پیش خسته شدم و از کوره در رفتم که چرا هی تاخیر میندازی بعد گفت به خدا از قصد نیست و من هی ادامه دادم و اون سکوت کرد ، نمیدونم چیکار کنم جواب تلفنمم نمیده گفت با یه دروغگو چیکار داری

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
با وجود اینکه شما حق دارید ناراحت بشید اما از همین ابتدایی زندگی توجه داشته باشید که مشکلات رو با صبوری و روی خوش حل کنید
الان هم مدتی صبر کنید ایشون به یه آرامش برسند قطعا با شما تماس خواهند گرفت. خوشبخت باشید