سلام. من به خاطر شیرخشکی شدن دخترم  عذاب وجدان شدید دارم، به طوری که تمام روز به این قضیه فکر میکنم، تمرکزم رو از دست دادم، اطرافیان بهم تیکه میندازند، نمیدانم چه جوابی باید بهشون بدم چه کار کنم، افسرده شدم به خاطر این قضیه، دخترم از اول شیرمو نخورد به خاطر افت وزن شدید مجبور شدم شیرخشک بدم، اما خیلی پشیمونم نظم زندگیم مختل شده، چه کار کنم به این قضیه فکر نکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

وقت بخیر

اصلا ذهنتون رو درگیر این افکار و حرف اطرافیان نکنید... هر کس شرایطش متفاوته و شیر خشکی شدن بچه هیچ ربطی به کم کاری شما نداره... شیرخشک هم خوبه اصلا بابت این قضیه نگران نباش.

موفق باشید.

تجربه شما

بچه های منم شیرخشکین به خاطر داروهایی که مصرف می کنم شیرم کمه .اشکال نداره پیش میاد .دعا کن سالم باشن .اتفاقا نه تپلن و نه تنبل .خیلی هم باهوش و زرنگن هردوشون تو 9 ماهگی راه افتادن و اصلا بچه شیرخشکی با بقیه بچه ها هیچ فرقی نداره