سلام. ۲ ساله شوهرم داره بهم خیانت میکنه به هیچ زنیم رحم نداره از زنداییش بگیر تا همسایه بغلیمون هرسری قسم خورده آدم نشده حالا میخوام از راه قانونی بترسونمش میشه بگید چیکار کنم چون نمیخوام طلاق بگیرم بچه دارم زندگیمم دوست دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر
توجه کنید روابط نامشروع همسرتون از نظر قانونی مشکل داره،شما میتونید ازشون شکایت کنید اما اگر ایشون ادعای ازدواج موقت با این افراد رو داشته باشن قانون بهشون حق میده،به عبارتی از این راه نمیتونید مانع کامل ایجاد کنید براشون،بهتره ببینید مشکل ایشون از کجا نشأت میگیره و حلش کنید تا اینکه بخواید با شکایت شرایط رو بدتر کنید.
موفق باشید