بی حوصلگی بعد از کنکور

سلام خسته نباشید. من  کنکورمو امسال دادم ( کنکور۹۷ ) البته یک سال پشت کنکور مونده بودم. خسته بودم از یه سال بدون تفریح و خوشی... فکر میکردم بعد کنکور کلی حالم خوب بشه کلی برم اینستا برم بیرون فیلم ببینم و.... ولی حالا که دادمش هیچ حسی ندارم جز پوچی. اصلا حال خوشی ندارم کلا حوصله هیچی رو ندارم به هیچی ذوق نمیکنم... دوست دارم خودم تنها برم یه جای دور و ساکت و خلوت. انگار که هیچی سرحالم نمیکنه😔 چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل فارغ التحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
کنکور اتفاق مهم هست که در زندگی ما و مسایل زیادی رو تحت تاثیر قرار میده
این رو در نظر بگیرید که زندگی شما وارد یه فاز جدید شده و متفاوت با دوران قبلی تحصیلی شما هست باید از این به بعد با شرایط جدید روبرو بشید و قطعا تلاش کنید تا  سازگاری ایجاد کنید ، مقداری از حالات شما مربوط به خستگی هست و پس از مدت کوتاهی مرتفع خواهد شد، بخشی از این حالات هم مربوط به بلاتکلیفی شماست که تا زمان اعلام نتایج آزمون باقی خواهد ماند. موفق باشید