سلام من  تخمدان پلی کیستیک دارم مدتیه از طریق نی نی سایت با قرص گیاهی آگنوگل آشنا شدم و استفاده کردم تا پریود هام تنظیم بشن ولی متاسفانه فعلا میسر نشده و چون قبلا به تجویز پزشک متفورمین مصرف میکردم میخواستم بپرسم میتونم همراه با آگنوگل متفورمین هم مصرف کنم تا هم در روند کاهش وزن کمکم کنه (چون روز به روز چاق تر میشم) و هم پریود هام تنظیم بشه؟

ممنون میشم پاسخ بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید طبق دستور پزشک دارو  مصرف کنید به این شکل نمی توانیم  دارو تجویز کنیم موفق باشید