کمردرد بعد از زایمان طبیعی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 967 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام سوالی داشتم خدمتتون. پارسال باردار بودم که همش کمردرد داشتم تا موقعی که زایمان کردم. کمردردی شبیه درد پریود. الانم که زایمان کردم البته زایمان طبیعی هنوزم این درد رو دارم. به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که سرپا می ایستم یا خم و راست میشم کارام رو بکنم همین درد میاد سراغم. تقریبا مثل کمردرد پریودی. باید حتما دراز بکشم خستگیم دربیاد دوباره بقیه کارام رو کنم. به نظر شما چکار کنم که خوب بشم؟ممنونم از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

با توجه به شرايط و سن شما بيشتر اين درد ناشی از ضعف و عدم استقامت در اين عضلات را نشان می دهد

واجب است كه خانم ها بعد از زايمان ورزش به صورت روتين را شروع كنند

با آب درمانی و پياده روی سبک شروع كنيد

ورزش های هوازی

ايروبيک بدون حركات پرشی و جهشی

پيلاتس

يوگا مقدماتی

همه از جمله ورزش هايی است كه ميتواند قدرت را برگرداند

در طی اين دوران كه هنوز عضلات ضعيف هستند احتمال آسيب به ستون فقرات زياد است پس اجسام سنگين بلند نكنيد

طولانی مدت روی صندلی سفت ننشينيد

تجربه شما

منم بعد از سه ماه هنوز کمر درد دارم