توهین همسر حین مشاجره

سلام 32 سال سن دارم ده ساله که ازدواج کردم و دو فرزند دارم متاسفانه همسرم با کوچکترین ناراحتی جلوی بچه ها به من توهین میکنه کافیه یه کم مقاومت کنم و جواب بدم متاسفانه به بدترین شکل بهم توهین میکنه امروز هم خیلی محکم گفتم که حق نداره تحت هیچ شرایطی به من توهین کنه یا سرم فریاد بزنه متاسفانه خیلی راحت گفت که من میتونم بهت توهین کنم ولی تو حق نداری اینم اضافه کنم که دوسه روز بعد میاد و عذرخواهی میکنه و گل میخره و .... هر چقدرم جلوش کوتاه اومدم محبت کردم سکوت کردم متاسفانه بدتر و زشت تر توهین میکنه حین بحث یا وقتی به هر دلیل ناراحته. لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. هیچ احقاق حقی ارزش توهین به شما در حضور دیگران رو نداره.شما بخشی از زنجیره ی تحولات خانواده هستی. هنگام جر و بحث بررسی کن که در چه لحظاتی همسرت شروع به توهین میکنه. متوجه لحن گفتارت، حالات چهره و بدنت، کلماتی که در بحث استفاده می کنی و.....باش تا بتونی مثل یک پزشک ریشه این بیماری رو در رابطه پیدا کنی و درمانش کنی. حتی زمان و مکان آغاز بحث هم ممکنه در رسیدن همسرت به نقطه خشم شدید و توهین موثر باشه. اینکه در بحث سعی داری قدرت نمایی کنی یا غرورش رو بشکنی یا بی منطق و احساساتی هستی و طوری در بن بست قرارش میدی که چاره ای جز توهین برای مهارِ شما نداره....میتونه در رسیدنش به نقطه انفجار موثر باشه.البته کار ایشون قطعا مورد تایید نیست.ولی تغییر در رفتار شما ممکنه مشکل رو حل کنه.