سردی در رابطه جنسی و قهر همسر

باسلام مادر پسری ۱۰ماهه هستم طی چندین بار رابطه با شوهرم به هیچ عنوان ارضا نشدم و دلیلشم اینه که یا بشدت خسته ام و یا تحریک نمیشم در نتیجه ارضایی هم وجود نداره چند وقتی بهم فشار اومد هم از نظر روحی از نظر جسمی به سمت فیلم دیدن و خودارضایی رفتم ولی حالا چند روزیه ترکش کردم

شوهرم خیلی سرش شلوغه طوری که شاید هر دو هفته یکبار انجام میشد

الان هم بخاطر پسرم هر زمان نمیشه رابطه داشت

بخاطر این موضوعات شوهرم باهام بدرفتار شده بهونه گیر شده سرد شده تا میخواد میگم بزار بچه بخوابه قهر میکنه میخوابه نمیدونم چه کنم جلو بچه لخت بشم چرا درک نداره مشکل از منه که نمیتونه راضیم کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام دوست عزیز، بهر حال بعد از تولد کودک فضای خصوصی زوج دستخوش تغییرات مهمی میشود و شاید به راحتی قبل در هر زمان و مکانی فرصت انجام رابطه جنسی برای طرفین ایجاد نشه و در این شرایط هر دو نفر باید درک متقابلی از هم داشته باشند و تلاش کنند تا زمینه را فراهم کنند و صبوری کنند. در این راستا میتوان یکی دو ساعت در هفته کودک را نزد مادر خود یا یک آشنای مطمئن بسپرید و با همسرتان خلوت عاشقانه ای داشته باشید. طبیعتا کم خوابی، حجم کار زیاد، استرس، تغییرات هورمونی بعد زایمان و شیردهی ، نگرانی از حضور و بیدار شدن شیرخوار و... روی عدم تحریک مناسب شما در این ایام و آنورگاسمیا تاثیرگذار است، با همسرتون صادق باشید و مشکل را با وی مطرح کنید و از او بخواهید که برای معاشقه و تحریک شما تایم بیشتری بگذارد و خودتان هم به خودتان در این امر کمک کنید، البته شایان ذکر است دیدن فیلم و خودارضایی بعد آن دردی از شما دعوا نمی کند و بلکه به مشکلات رابطه شما و همسرتان می افزاید، اگر مشکل عدم برانگیختگی و ارگاسم شما با این دستورالعمل حل نشد حتما جهت درمان به درمانگر جنسی مراجعه فرمایید.