فکر کردن بیش از حد به رفتار دیگران

سلام خسته نباشید من دوساله ازدواج کردم یه دختر پنج ماهه هم دارم. من همش به فکر فرو میرم به حرکات اطرافیانم اگه حرفی یا کاری بکنن من سریع برداشت بدی میگیرم فکر میکنم با من هستن فکر میکنم خانواده شوهرم به شوهرم درباره من بد میگن همش تو فکر این موضوع هستم و سردرد میگیرم باید چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بانوی گرامی

مسئله ای که مطرح کردید نشان دهنده اشتباهاتی در نوع تفکر شماست که در روانشناسی به آن خطاهای شناختی میگویند.
درمان این مسئله نیازمند چندین جلسه مشاوره ، تمرین و انجام تکنیک های مختلف برای تغییر این نوع تفکر است.
متاسفانه دادن این تمرین ها در اینجا توسط من به شما کمکی نمیکند و به تنهایی نمیتوانید آن را انجام  داده و نتیجه بگیرید،لطفا برای حل این مسئله به یک روانشناس مراجعه کنید.
موفق باشید