بی توجهی همسر به گفته های من

با سلام. من ۱ ساله ازدواج کردم و ۴ ماهه عروسی کردیم . شوهرم به حرفم گوش نمیده. سرکار میره حتما باید پدرش از جزییات خبر داشته باشه. حقوقش اصلا معلوم نیست ‌. منو کتک میزنه ولی وقتی پدرش میاد همه چی رو آروم نشون میده. واقعا نمیدونم چکار کنم؟ قبل عروسی میگفت کاری به کار خانوادم ندارم ولی الان هرکاری فقط با اجازه اونها انجام میده.واقعا نسبت بهش دارم بی علاقه میشم طوری که عصبی شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

عزیزم اطلاعات شما کامل نیست اما پیشنهاد بنده به شما اینه ارتباط موثر یاد بگیرید و کتابهای زیادی در مورد افزایش عزت نفس در بازار هست مطالعه بفرمایید ..

موفق باشید 🌹🌹