سلام. من مهرمو گذاشتم اجرا و خونه همسرمو توقیف کردن.  البته تو رهنه بانکه. کارشناس بازداشتی گفت خونه رو میذاریم مزایده اگه فروخته نشد سند به نامه شما انتقال پیدا میکنه وقتی نامه رو بردم پیش مسئول اجرا گفتش نمیتونی خونه رو بگیری خونه جز مستنیاته مرده. شوهرمم اومده ثبت اعتراض زده. حالا گیج شدم نمیدونم کدومشون درست میگن

پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر.

بله منزل مسکونی جزو استثنائات میشه ولی شرایط خونه هم مهمه.به طور مثال یک خونه سه خوابه در بهترین نقطه شهر رو شامل نمیشه باید اون رو بفروشن و در یک جای معمولی و یا کوچکتر رو بگیرن.در نتیجه کاملا بستگی به شرایط زندگی و مسکن مورد نظر هست

موفق باشید